26° / 13° Poc tapat

Ajut per arranjament de camins de Vallbona de les Monges

El Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha atorgat un ajut a l'Ajuntament de Vallbona de les Monges per arreglar el camí que porta fins a la població de Senan, a la Conca de Barberà.

DIJOUS 17 AGOST 2023

L'ajut s'emmarca dins la línia de subvencions de la Resolució ACC/2089/2022, de 28 de juny, per la qual es convoquen els ajuts a la millora d'infraestructures viàries d'accés a nuclis rurals habitats, als serveis bàsics i a les explotacions agràries en àrees rurals i en comarques de muntanya.

En aquest cas, el camí objecte d'actuació presentava deficiències generals que impedien l'accés en condicions de seguretat cap a les explotacions agràries properes al nucli de Montblanquet. A més, era necessària la neteja per facilitar el trànsit i la visibilitat en un vial que té un caràcter estructurador del terme, que és molt utilitzat i que comunica amb un municipi veí. 

Sobre el pressupost total de 94.045,10 €, el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural n'ha atorgat 84.640,59€, que suposa un 90% del finançament de l'actuació global.

Amb el suport de la Generalitat de Catalunya / Secretaria d'Agenda Rural del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural