El nucli

Comunicacions

Com arribar en cotxe o en transport públic.

Per carretera

Autovia (A-2) i l'eix Transversal (C-25) sortida a Tàrrega:

Opció 1: LV-2021, fins a Sant Martí de Maldà on es va fins a Maldà i d'aquí a Llorenç de Rocafort i Vallbona de les Monges 

Opció 2:  agafar la carretera direcció Tarragona, C-14, podent escollir direcció Sant Martí de Maldà per la carretera L-201 o entrar fins a la població de Nalec, on just a l'entrada sota el poble hi ha el trencall direcció Vallbona.

C-14 Reus-Andorra: agafar el desviament cap a Rocallaura - Vallbona de les Monges.

A uns 500 m de la població de Vallbona hi ha una carretera que porta cap als Omells de na Gaia i arribats a la part baixa del poble, es trenca a mà esquerra per la LV-2338 que porta directament al poble de Montblanquet.

Autovia A2, sortida a Bellpuig i seguir la carretera LP-2015 i direcció Belianes - Maldà i a l'encreuament seguir la L - 220 fins arribar als Omells de na Gaia on es trenca a mà esquerra per la LV-2338 que porta directament al poble.

AP-2 Les Borges Blanques agafar la carretera LV-2012 La Floresta - Els Omellons - L'Espluga Calba - Els Omells de na Gaia i Montblanquet.

AP-2 Montblanc - Blancafort - Montblanquet (camí)

 

Amb tren

A Bellpuig i Tàrrega, a la comarca, o a Montblanc, a la comarca veïna de la Conca de Barberà, hi ha les estacions de trens més properes a la població. 
www.renfe.es

 

Amb autocar (només arriba a Rocallaura i a Vallbona)

Línia Lleida-Rocallaura // Rocallaura-Lleida Veure fitxer
Bellpuig-Rocallaura // Rocallaura-Bellpuig Veure fitxer
Línia Vallbona de les Monges-Tàrrega (només en calendari escolar) 

Informació addicional :