39° / 21° Intervals de núvols

EnVallbona't- Caminades i experiències MARÇ 2024

Inici amb la primera ruta guiada a peu amb el nom "Envallbona't" per descobrir l'entorn de Vallbona de les Monges i gaudir de noves experiències

L'Ajuntament de Vallbona ha engegat una campanya de promoció turística amb el nom "EnVallbona't - Caminades i Experiències" i per aquest motiu ha fet un acord amb la Pilar López de RuRaLeJant, guia de muntanya, per fer rutes a peu pel nostre terme. 

 

L'objectiu és el de promocionar l'entorn, el paisatge i els elements que caracteritzen el terme de Vallbona de les Monges i donar-los a conèixer, tot descobrint i redescobrint llocs, moments i sensacions que aportin noves experiències, tant a persones que coneguin bé el territori com a qui no hi hagi estat mai.

 

La intenció és poder fer una ruta cada mes i totes elles inclouran un guiatge explicatiu amb els principals punts d'interès i els atractius que es trobaran pel camí.

 

Les places són limitades. Per les inscripcions i el pagament, en efectiu, s’ha de fer a l’oficina de turisme.

Per aquesta del mes de març, hi ha temps d’apuntar-se fins el dissabte 16, a les 14h. Tel. 973982500 turisme@vallbonadelesmonges.cat

 

Us animem a que us hi apunteu!

  • Quan 17/03/2024 des de/d' 09:00"
  • Nom de contacte
  • Telèfon de contacte 973982500
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal