21° / 9° Muy nuboso con tormenta

Caminada Marxa Nòrdica Urgell 2022

Les aficionades i els aficionats a la Marxa Nòrdica tenen una cita a Vallbona de les Monges, al sud de la comarca de l’Urgell, envoltats de natura, boscos i història. L’1 de maig s’hi celebrarà una de les proves del calendari del Circuit Català de Marxa Nòrdica de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, la Caminada Marxa Nòrdica Urgell (CMNU22).

  • Caminada Marxa Nòrdica Urgell 2022
  • 2022-05-01T10:00:00+02:00
  • 2022-05-01T14:00:00+02:00
  • Les aficionades i els aficionats a la Marxa Nòrdica tenen una cita a Vallbona de les Monges, al sud de la comarca de l’Urgell, envoltats de natura, boscos i història. L’1 de maig s’hi celebrarà una de les proves del calendari del Circuit Català de Marxa Nòrdica de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, la Caminada Marxa Nòrdica Urgell (CMNU22).


La CMNU22 és un esdeveniment no competitiu on salut i esport es donen la mà en contacte amb la natura. Els i les participants podran triar entre dos circuits amb sortida i arribada a Vallbona de les Monges, un de 8km i l’altre de 14km; tots dos amb desnivells moderats i per terreny còmode, majoritàriament camins rurals amples i llisos. Una bona oportunitat per gaudir de la pràctica de la Marxa Nòrdica amb un bon ambient i gaudint d’unes vistes privilegiades de Vallbona i el seu monestir i de la natura, relleu, boscos i paisatge rural que l’envolta.

La Marxa Nòrdica és una activitat esportiva en què es camina amb uns bastons especialment dissenyats per a aquesta amb una tècnica específica, respectant la manera natural de caminar i fent un ús actiu dels bastons.

Aquest esdeveniment estarà organitzat conjuntament per l’Associació Esportiva Nordic Walking Catalunya (AENWC), entitat pionera de la Marxa Nòrdica al nostre país i RuRaLeJant, guies de natura i paisatge de l’Urgell.

L’objectiu dels organitzadors és tant el d’oferir un marc per al desenvolupament de la Marxa Nòrdica als seus practicants o apassionats, com el d’acostar aquesta activitat esportiva a les persones interessades en iniciar-s’hi i practicar-la i conèixer els seus beneficis per la salut global. D'una altra banda, es vol contribuir a promocionar els productors i proveïdors de serveis turístics locals i a potenciar la comarca de l'Urgell com a destí turístic de natura de km0.


Més informació i inscripcions al link al costat.

 excursions-de-marxa-nòrdica-2-1223x1200.jpg

Galeria d'imatges

excursions-de-marxa-nòrdica-2-1223x1200.jpg
Vallbona de les Monges
  • Quan 01/05/2022 de 10:00 a 14:00
  • On Vallbona de les Monges
  • URL de l'esdeveniment Lloc web relacionat
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal