Suspensió Fira Vallbonatura 2020

Amb motiu de la crisi sanitària causada pel coronavirus Covid-19 la corporació i l'organització de la fira vallbonina han decidit suspendre l'edició del 2020.

DIVENDRES 29 MAIG 2020

NOTA INFORMATIVA FIRA VALLBONATURA

Les mesures aprovades en el Reial Decret 463/2020, de 14 de març amb les posteriors modificacions i vistes les recomanacions formulades per l'Organització Mundial de la Salut i per les autoritats sanitàries estatals i autonòmiques, estableixen mesures de protecció bàsiques per evitar la propagació del contagi de la Covid-19.

Aquestes mesures consisteixen, entre altres, a la separació entre persones per a la seguretat de la ciutadania i frenar la pandèmia mitjançant el distanciament social com a mesura preventiva per evitar la propagació del coronavirus.

Atenent que avui dia encara són necessàries aquestes mesures, s’ha cregut oportú acordar la suspensió de la celebració de la Fira Vallbonatura 2020, que enguany estava prevista la celebració durant el mes de juliol.

Per aquest motiu i davant l’actual context de crisi sanitària, la corporació i l’organització de la Fira han acordat suspendre l’edició de la Fira per aquesta anualitat 2020 per preservar la salut de les persones.

 Aprofitem l’ocasió per agrair a totes les persones, col·lectius, empreses i institucions que s’havien implicat amb aquesta activitat i esperem poder celebrar-ne una nova edició de cara al 2021.

Document Actions