Sessions informatives virtuals

Per la propera convocatòria d'Ajuts Leader

DILLUNS 28 SETEMBRE 2020

Tots els divendres d'octubre a les 9.30h, a través de la plataforma Zoom.

Des de l'Associació Leader de Ponent ens informen que aviat s'obrirà una nova convocatòria dels Ajuts Leader i que per això inicien unes sessions informatives virtuals, tots els divendres d'octubre,  a les 9.30 h, a través de la plataforma Zoom i amb inscripció prèvia.
 
Els ajuts Leader són subvencions a fons perdut que poden arribar fins un 40% de la inversió que realitzin les empreses i els emprenedors de negocis situats a l’àmbit territorial Leader, per tal de fomentar la diversificació de les economies rurals i millorar-ne la qualitat de vida.
Per tal d'informar a totes aquelles persones/entitats de naturalesa PRIVADA, o entitats de naturalesa PÚBLICA, ofereixen aquestes sessions informatives virtuals, que es realitzaran de manera continuada, tots els divendres d'octubre, a les 9.30 h, i que començaran divendres 2 d'OCTUBRE. 
Aquestes sessions tindran una duració de 30 minuts entre l'explicació de la convocatòria d'Ajuts Leader i l'atenció de dubtes.
 
Per inscriure's a les sessions i rebre l'enllaç per accedir-hi de manera virtual, cal omplir el formulari que adjuntem a continuació: https://forms.gle/J7jbQnZJ8rDELZGp9 

Document Actions